Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων Δυσκολίας (Σκόπια 15/10/2022), δ. τύπου – αποτελέσματα

Στα Σκόπια στην Βόρεια Μακεδονία έγινε στις 15/10 το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων (5-14 ετών) αγωνιστικής αναρρίχησης, στο αγώνισμα της δυσκολίας.

Συμμετείχαμε με μια μεγάλη αποστολή, αποτελούμενη από 27 αθλητές δύο προπονητές και πολλούς γονείς- συνοδούς.

Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατέκτησαν πολλά μετάλλια και είχαν μια εξαιρετική παρουσία.

Τα μετάλλια αναλυτικά κατέκτησαν:

Χρυσά: ο Γραικός Δημήτριος (ΟΛ Αριδαίας) στην κατηγορία youth F, η Γραικού Ανθούλα (ΟΛ Αριδαίας) στην κατηγορία youth E και ο Παπαλέξης Γεώργιος (ΕΟΣ Αθηνών) στην κατηγορία youth B.

Αργυρά: ο Μιχαηλίδης Νικόλαος (ΕΟΣ Βόλου) στην κατηγορία youth D, η Ζησιμοπούλου Εμμανουέλα (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης) στην κατηγορία youth B και ο Ευσταθιάδης Φίλιππος (ΕΟΣ Χαλκίδας) στην κατηγορία youth B.

Χάλκινα: η Μπογοίτση Ευαγγελία (ΟΛ Αριδαίας) στην κατηγορία youth E, ο Μαγγίτσης Απόστολος (ΕΟΣ Βόλου) στην κατηγορία youth F, ο Στανίτσας Ανδρέας (ΕΟΣ Κομοτηνής) στην κατηγορία Youth C και ο Κοντούλης-Χασαπάκης Θεόδωρος (ΕΟΣ Χαλκίδας) στην κατηγορία youth B.

3 χρυσά, 3 αργυρά, 4 χάλκινα και πολλές εμπειρίες, ο τελικός απολογισμός για τους μικρούς μας μελλοντικούς πρωταθλητές.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές και ιδιαίτερα στους γονείς και συνοδούς που επωμίστηκαν έξοδα και κόπο για την πετυχημένη παρουσία σε αυτό τον αγώνα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ξυλούρη που φρόντισε για την ωραία εμφάνιση των μικρών αθλητών με ομοιόμορφα αθλητικά μπλουζάκια

Στο παρακάτω συνημμένο τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων.

Downloads:
Date-78Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 13:37
File Size-78 381.09 KB
Download-78 48

 

ATOMSKA MRAVKA 2022 4
 ATOMSKA MRAVKA 2022 1  ATOMSKA MRAVKA 2022 2  ATOMSKA MRAVKA 2022 3

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.