Βαλκανικό Πρωτάθλημα Προ αγωνιστικών κατηγοριών Σκόπια 29/6/2024 - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

Στα Σκόπια στην Βόρεια Μακεδονία θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Προ αγωνιστικών κατηγοριών στις 29/6/2024. Δικαιούμαστε να συμμετέχουμε με 6 άτομα σε κάθε κατηγορία. Οι δηλώσεις όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα θα γίνει μέσω των συλλόγων που ανήκουν στην ΕΟΟΑ. Κατόπιν η ΕΟΟΑ θα κάνει τη συνολική δήλωση στους διοργανωτές.

Μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τον αθλητή ή αθλήτρια που πήρε την 10η θέση στον αγώνα δυσκολίας Κυπέλλου προ αγωνιστικών κατηγοριών που έγινε στον Αλμυρό. Προτεραιότητα θα έχουν οι 6 πρώτοι και κατόπιν οι υπόλοιποι 4 εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα 6 άτομα.

Οι δηλώσεις των αθλητών θα γίνουν αποκλειστικά μέσω των συλλόγων που ανήκουν στα email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και έως 10/6/2024. Κατόπι θα σταλεί από την  ΕΟΟΑ η λίστα των συμμετεχόντων στους διοργανωτές και θα ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες και την οργάνωση της συμμετοχής μας.

Συνημμένα θα βρείτε την προκήρυξη του αγώνα.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος των αποτελεσμάτων για να δείτε την κατάταξη του αγώνα.

https://eooa.results.info/#/event/8/

 

 

 Balkan Lead Championship 2024 01  Balkan Lead Championship 2024 02
 Balkan Lead Championship 2024 03  Balkan Lead Championship 2024 04

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.