Βαλκανικό Πρωτάθλημα Boulder, Rockway Αθήνα 29-30/10/2022

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο γυμναστήριο RockWay, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Nέων στο αγώνισμα του boulder.

114 νέοι αθλητές από 6 βαλκανικές χώρες και μια αθλήτρια από την Ουκρανία χάρισαν όμορφο θέαμα, δυνατό ανταγωνισμό και δυναμικές προσπάθειες. Εντυπωσιακή η παρουσία της πολυπληθoύς ομάδας της Ρουμανίας με πολύ δυνατούς αθλητές σε όλες τις κατηγορίες που δείχνει ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εντυπωσιακή και η άνοδος της ομάδας της Τουρκίας με πολύ καλές παρουσίες. Η δική μας ομάδα φάνηκε αδύναμη να αντιδράσει στους πολύ καλούς Βαλκάνιους αθλητές και οι αθλητές μας περιορίστηκαν σε αργυρά και χάλκινα μετάλλια.

Ελπίζουμε το επόμενο βαλκανικό πρωτάθλημα να γίνει σε καλύτερες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και υποδομές με τους αθλητές μας πιο έτοιμους και ανταγωνιστικούς.

Ο αγώνας πλην των προβλημάτων της έλλειψης χώρου ήταν οργανωτικά καλός και πολύ θεαματικός και όλες οι αποστολές αποχώρησαν με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Υφυπουργό κ. Ελευθέριο Αυγενάκη για την στήριξή τους, το Νίκο Ξυλούρη που έντυσε ομοιόμορφα ολόκληρη την ελληνική ομάδα και τις εταιρίες Dimitriadis action stores, POLO, Free Rider, Klaoudatos, Climbing Holds για τα όμορφα δώρα που χορήγησαν για τους αθλητές.

Ευχαριστίες και σε όλα τα στελέχη που μόχθησαν για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτού του αγώνα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

 
 

rockway2022 1

rockway2022 2

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.