Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα

Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα

Αγαπητοί φίλοι

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται με την συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα γίνει στις 11-18 Αυγούστου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Τον Σεπτέμβριο ο αγώνας boulder στον Αλμυρό στις 24&25/9/2022 θα είναι και ο τελευταίος του κυπέλλου και θα διαμορφώσει την τελική βαθμολογία των συλλόγων.

Προσοχή… ο αγώνας  boulder που είναι προγραμματισμένος για 29&30/10/2022 στο γυμναστήριο rockway θα είναι μόνο βαλκανικός αγώνας νέων και θα μπορέσουν να συμμετέχουν οι 6 πρώτοι της κατάταξης του αγώνα στον Αλμυρό στις κατηγορίες :  Juniors male & female, Youth A male & female, Youth B male & female, Youth C male & female, Youth D male & female. Επίσης θα μπορέσουν να συμμετέχουν και οι 6 πρώτοι της κατηγορίας ανδρών και γυναικών

Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε τέτοια μορφή αγώνα γιατί η δυνατότητα χωρητικότητας του γυμναστηρίου είναι περιορισμένη.

Τον Οκτώβριο επίσης θα γίνει 15/10/22 στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας βαλκανικό πρωτάθλημα στις προ αγωνιστικές κατηγορίες νέων στο αγώνισμα της δυσκολίας (σύμφωνα με την συνημμένη προκήρυξη). Θα μπορέσουμε να έχουμε διευρυμένη συμμετοχή με ευθύνη των συλλόγων και των γονέων και με αθλητές που στα εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα κατέλαβαν ως και την 6η θέση.

file:///C:/Users/User/Downloads/Atomska%20Mravka%202022%20(1).pdf

Ο έφορος αγωνιστικής αναρρίχησης

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της ορειβασίας, το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης και το άθλημα του ορειβατικού σκι, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 89 σωματεία σε 37 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.