Βάλε κι εσύ ένα …χεράκι - Εθελοντισμός & Ορειβασία

Αγαπητοί φίλοι,

Οι ορειβατικές δράσεις χρειάζονται και εθελοντές για να πραγματοποιηθούν. Γι’ αυτό και προχωρά η Εφορία Ορειβασίας της Ε.Ο.Ο.Α. στη δημιουργία ομάδων εθελοντών για το 2023 που έχουν ως σκοπό και στόχο:

α) την στελέχωση όλων των αθλητικών εκδηλώσεων σε κάθε πόλη ξεχωριστά και

β) την συγκρότηση ομάδας η οποία θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προτείνει δράσεις και να βοηθά στην υλοποίηση ορειβατικών εκδηλώσεων

Μια από τις δραστηριότητες των εθελοντών προτείνεται να είναι: Στις περιοχές που αναλαμβάνουν την υλοποίηση αθλητικών ορειβατικών εκδηλώσεων να ευαισθητοποιούν πολίτες κοντινών αστικών κέντρων σε μια εθελοντική προσπάθεια ανάδειξης και υποστήριξης της αθλητικής εκδήλωσης, ως μοχλός ανάπτυξης του τόπου τους … και όχι μόνο.

Παραθέτουμε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής όπου σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε εκδηλώνοντας το αντίστοιχο ενδιαφέρον σας και για την πόλη που ζείτε και μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε: Χανιά, Ζαχάρω, Καλαμπάκα & περιοχές Τζουμέρκων κι Ερμιονίδας.

https://docs.google.com/forms/d/1IGBa24vefE4M3oTyyF1KKTIGBq4TgTYtgLRNeDqkEmo/edit

Από το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                                           Κ. ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ

xerakia

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.