Εκδήλωση ενδιαφέροντος υπεύθυνων εκπαιδευτών για τη διοργάνωση Σχολής Βοηθών Εκπαιδευτών & Εκπαιδευτών Αναρρίχησης Βράχου

 

Αγαπητοί φίλοι,

σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Ο.Ο.Α προτίθεται να διοργανώσει τον Σεπτέμβριο 2024, Σχολή Βοηθών Εκπαιδευτών & Εκπαιδευτών Αναρρίχησης Βράχου.

Οι σχολές αυτές θα πραγματοποιηθούν με βάση τον ισχύοντα κανονισμό εκπαίδευσης που εγκρίθηκε από τη Γ.Σ των σωματείων μελών μας στις 27/3/2021.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη διεξαγωγής τους, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με κοιν: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Εκπαιδευτικό Κανονισμό, μέχρι την 30/06/2024 με σχέδιο του προγράμματος της κάθε σχολής.

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.