Όροι συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΟΟΑ για ανήλικους αθλητές

Αγαπητά Σωματεία μέλη

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο ως ομοσπονδία να υποχρεώσουμε όλους τους αθλητές που εγγράφονται από τώρα και στο εξής στη δύναμη των σωματείων μας, να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το συνημμένο έντυπο που αφορά τα προσωπικά δεδομένα.

Ειδικά για τους ανήλικες αθλητές/τριες το κείμενο θα πρέπει να υπογραφεί από τον γονέα ή κηδεμόνα τους. Παρακαλούμε όλους τους υπευθύνους των Συλλόγων να φροντίσουν γι’ αυτό και κυρίως να επικοινωνήσουν με τους γονείς των αθλητών για τη συμπλήρωση και υπογραφή του συνημμένου εντύπου, από κάθε νέο αθλητή τον οποίο πρόκειται να εγγράψουν στη δύναμή τους 

Σε περίπτωση μη προσκόμισης του συγκεκριμένου εντύπου υπογεγραμμένου από τον γονέα του νέου αθλητή/τριας, σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή του δεν θα είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχώρησης του Μητρώου Αθλητών. 

Το περιεχόμενο του παρόντος εντύπου θα πρέπει να φέρει τη μορφή Υ.Δ και να είναι θεωρημένο μέσω gov.gr. ή να φέρει προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή επίσης μέσω gov.gr

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή doc

 

 

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.