Διημέρευτρα – διανυκτέρευτρα καταφυγίων Ε.Ο.Ο.Α

Διημέρευτρα – διανυκτέρευτρα καταφυγίων Ε.Ο.Ο.Α

 

Το Δ.Σ της Ε.Ο.Ο.Α στις συνεδριάσεις του της 18/9/2021 & 10/11/2021 αποφάσισε την αναπροσαρμογή των τιμών διημερεύτρων & διανυκτερεύτρων των καταφυγίων της Ε.Ο.Ο.Α. Αναλυτικά οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Διανυκτέρευση για μη μέλη

18,00 €

Διανυκτέρευση για μέλη ορειβατικών συλλόγων με ενημερωμένη ταυτότητα

13,00 €

Κατασκήνωση για μη μέλη

8,00 €

Κατασκήνωση για μέλη ορειβατικών συλλόγων με ενημερωμένη ταυτότητα

5,00 €

Διημέρευση

3,00 €

Αποφασίζεται οι τιμές αυτές στα καταφύγια τα οποία παραμένουν ανοικτά και το χειμώνα να προσαρμόζονται ύστερα από συμφωνία με τον υπεύθυνο φύλακα του καταφυγίου.

Μέλη συλλόγων θεωρούνται μόνο όσοι έχουν σχετική ενημερωμένη ταυτότητα με ένσημο Ε.Ο.Ο.Α της τρέχουσας χρονιάς. Είναι υποχρεωμένοι να την επιδεικνύουν όταν αυτό ζητηθεί από τον υπεύθυνο του καταφυγίου

Σημείωση: Όταν μια ομάδα χρησιμοποιεί καταφύγιο μη φυλασσόμενο και είναι μικρότερη από 8 άτομα, για να τους δοθεί το κλειδί του καταφυγίου, πρέπει να πληρώσει για κάθε μέρα παραμονής το αντίτιμο 10 ατόμων, ανάλογα με την κατηγορία τους

Όταν μια ομάδα ακυρώσει την κράτηση του καταφυγίου τότε υποχρεούται να πληρώσει το μισό των θέσεων που είχε κρατήσει.

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.