Τέλος εκπαιδευτικών σχολών Ε.Ο.Ο.Α

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της Γενικής συνέλευσης της 17/1/2018 είχε εγκριθεί, εκτός από το Σχέδιο Εκπαιδευτικού Κανονισμού και η καταβολή εκπαιδευτικού τέλους των συμμετεχόντων στις σχολές Ορειβασίας, Αναρρίχησης Βράχου, Ορειβατικού Σκι, Αρχαρίων, Μέσου Επιπέδου, και Σεμιναρίου Αρχηγών Αναβάσεων των Σωματείων, καθώς επίσης και όλων γενικά των εκπαιδευτικών σχολών της ΕΟΟΑ.

Η Ε.Ο.Ο.Α με το υπ. αριθμ. εγκύκλιο Σ.Μ./2018-390/23-3-2018 γνωστοποίησε στα σωματεία μέλη της την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για τις πιο πάνω σχολές εκτός των σχολών Βοηθών Εκπαιδευτών και Εκπαιδευτών για τις οποίες θα ενημέρωνε με νέα εγκύκλιο. Λόγω του γεγονότος ότι προγραμματίζεται, στο άμεσο μέλλον, η έναρξη Σχολής Βοηθών Εκπαιδευτών και Εκπαιδευτών, η Ε.Ο.Ο.Α υπενθυμίζει, με την παρούσα εγκύκλιο, τις αποφάσεις της Γ.Σ των σωματείων – μελών της 17/1/2018, που αφορούν στην καταβολή του εκπαιδευτικού τέλους των συμμετεχόντων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσής της.

1. Σχολές Ορειβασίας, Αναρρίχησης Βράχου, Ορειβατικού Σκι, Αρχαρίων και Μ. Επιπέδου, Σεμιναρίου Αρχηγών Αναβάσεων των σωματείων

5 ευρώ το άτομο.

2. Σχολές Βοηθών Εκπαιδευτών

50 ευρώ το άτομο.

3. Σχολές Εκπαιδευτών

100 ευρώ το άτομο.

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.