Δ. τύπου – Απολογισμός 2024, “Σκαρφαλώστε με τους καλύτερους” Ηλιούπολη, Νεστάνη, Παλαιοχώρι, Νέστος

 

Ένα ταξίδι ανθρώπων, εντυπώσεων και παρουσιάσεων σε αναρριχητικά πεδία έφτασε στο τέλος του. Είκοσι πέντε (25) σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αναρριχητικών συναντήσεων ταξιδεύοντας από τα “Κόκκινα – Πράσινα” της Ηλιούπολης 13-14 Απριλίου 2024, στη Νεστάνη της Τρίπολης 11-12 Μαϊου 2024 στο Παλαιοχώρι Ιωαννίνων 25-26 Μαΐου 2024 και φτάσαμε στον μαγευτικό Νέστο στη Ροδόπη 1-2 Ιουνίου 2024, με οικοδεσπότες τους Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης, Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, Ε.Ο.Σ. Ιωαννίνων και Ε.Ο.Σ. Ξάνθης αντίστοιχα.

Εκφράστηκαν ιδέες και νέες προτάσεις για την Αναρρίχηση στο βράχο και γενικότερα στο πως θα πρέπει να υποστηρίζουμε με γνώσεις τους αναρριχητές των σωματείων μας. Παραβρέθηκαν αξιόλογα μέλη από την αναρριχητική, ιατρική και επιστημονική κοινότητα πραγματοποιώντας παρουσιάσεις ο καθένας στο δικό του γνωστικό του αντικείμενο, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία τους στους συμμετέχοντες.

Μέσω των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες αναρριχητές των σωματείων μας, να ακούσουν και να προβληματιστούν σε αντικείμενα όπως προπονητική μεθοδολογία, ασφαλή αναρρίχηση, σωστή διατροφή, πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών, καθώς και την ψυχολογική ετοιμότητα που πρέπει να διαθέτουν οι αναρριχητές κατά την εκτέλεση διαδρομών στα αναρριχητικά πεδία.

Ευχαριστούμε την εταιρεία POLO για την δωροθετηση των αναμνηστικών προς όλους τους συμμετέχοντες.

skarfaloste me toys kalyterous 2024 1

skarfaloste me toys kalyterous 2024 2

skarfaloste me toys kalyterous 2024 3

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.