Προκήρυξη πρόσληψης προπονητή Εθνικής Ομάδας Ορειβατικού Σκι για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Αγαπητοί φίλοι,

Η Ε.Ο.Ο.Α έχει πρόθεση να συνάψει σύμβαση έργου ενός προπονητή Ορειβατικού Σκι για τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Οι κύριες αρμοδιότητες του προπονητή ορίζονται ως εξής:

 1. Σχεδιασμό ετήσιου προπονητικού πλάνου.
 2. Προπονητική επίβλεψη των αθλητών (δια ζώσης και εξ αποστάσεως).
 3. Επίβλεψη και συνοδεία στους αγώνες των αθλητών στην Ελλάδα (αγώνες ΕΟΟΑ) και στο εξωτερικό (αγώνες ISMF) σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΟΟΑ.
 4. Συμμετοχή στα προπονητικά camp της προ-Εθνικής και Εθνικής Ομάδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΟΟΑ.
 5. Να υποβάλλει εγγράφως εκθέσεις σε ότι αφορά, συμμετοχή σε αγώνες, προπονητικά camp, και προπονητική πρόοδο των αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας.

Επιπρόσθετες Υποχρεώσεις Προπονητή Εθνικής Ομάδας:

 1. Να συνεργάζεται στενά με τους προπονητές και τους υπεύθυνους των συλλόγων για όλα τα θέματα που αφορούν τους αθλητές που έχουν στην ευθύνη τους.
 2. Να ακολουθεί τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο.Α. και να συνεργάζεται στενά με τον έφορο του Ορειβατικού Σκι ή άλλο αρμόδιο μέλος της Ε.Ο.Ο.Α.
 3. Να αποδέχεται τους διεθνείς και εθνικούς κανονισμούς του αθλήματος.
 4. Να διασφαλίζει τα συμφέροντα της Ε.Ο.Ο.Α. όσον αφορά την αγωνιστική προτεραιότητα των αθλητών και αθλητριών σε σχέση με τους χορηγούς τους και σε σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας απέναντι στους χορηγούς της.
 5. Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας δεν είναι υποχρεωτικό να έχει αποκλειστική απασχόληση με την ομοσπονδία. Επιτρέπεται η συνεργασία με σωματεία.
 6. Ο προπονητής οφείλει να συμπεριφέρεται στους αθλητές κατά τρόπο που να αρμόζει σε αθλητές υψηλού επιπέδου με προσωπικότητα και κύρος.

Η Ε.Ο.Ο.Α. υποχρεούται:

 1. Nα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής του εθνικού προπονητή στα προπονητικά camp και στους αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού, τα οποία θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση σχετικών παραστατικών.
 2. Να συνάψει σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών (01/12/2022–31/05/2023).

Απαραίτητα προσόντα:

 1. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Ορειβατικού Σκι A ή B κατηγορίας (σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποψήφιος Ά κατηγορίας).
 2. Ενεργή άδεια στο μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α.

Ο συντονισμός του έργου του προπονητή θα γίνεται σε συνεργασία με τον Έφορο Ορειβατικού Σκι ή και άλλου αρμόδιου μέλους του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο.Α. το οποίο εργάζεται για το Ορειβατικό Σκι. Η επιλογή του επικρατέστερου υποψηφίου θα προταθεί από την αρμόδια τριμελή επιτροπή στο επόμενο Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν με email στην Ε.Ο.Ο.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα και τον αριθμό άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μέχρι τις 23/11/22.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                                                 Ε. ΜΠΑΛΛΙΟΥ

 

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.