Όροι συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΟΟΑ για ενήλικες αθλητές

 

Αγαπητά Σωματεία μέλη

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο ως ομοσπονδία να υποχρεώσουμε όλους τους αθλητές που εγγράφονται από τώρα και στο εξής στη δύναμη των σωματείων μας, να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το συνημμένο έντυπο που αφορά τα προσωπικά δεδομένα.

Η παρούσα Υ.Δ αφορά τους ενήλικους / ενήλικες αθλητές / αθλήτριες. Παρακαλούμε όλους τους υπευθύνους των Συλλόγων να φροντίσουν για τη συμπλήρωση και υπογραφή του συνημμένου εντύπου, από κάθε νέο ενήλικο αθλητή / τρια που πρόκειται να εγγράψουν στη δύναμή τους 

Σε περίπτωση μη προσκόμισης του συγκεκριμένου εντύπου υπογεγραμμένου από το νέο αθλητή / αθλήτρια σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή δεν θα είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχώρησης του Μητρώου Αθλητών. 

Το περιεχόμενο του παρόντος εντύπου θα πρέπει να φέρει τη μορφή Υ.Δ και να είναι θεωρημένο μέσω gov.gr. ή να φέρει προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή επίσης μέσω gov.gr

 

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή doc

 

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.